Bekijk resultaten
Samsung televisie

Samsung TV's

Met een Samsung televisie kiest u voor een ongekend kleurbereik en sprankelende, heldere beelden zoals u ze nergens anders ziet. Samsung introduceerde in 2017 hun nieuwe QLED technologie, die bekend staat om een uitzonderlijk kleurbereik, helderheid en een betere zichtbaarheid bij veel omgevingslicht. U vindt hier een groot assortiment premium Samsung tv’s in verschillende soorten en maten.

 

Filteren

Met een smart televisie van Samsung heeft u een grote hoeveelheid mediamogelijkheden. Met het Tizen besturingssysteem van Samsung navigeert u eenvoudig door de verschillende functies van de televisie. Zo kunt u al uw favoriete films en series bekijken op netflix of Videoland, en heeft u een groot arsenaal aan apps die u kunt downloaden vanuit de Playstore. Wat uw wensen ook zijn, met een smart tv van Samsung geniet u van schitterende beelden.

Verschillende innovatieve modellen

Samsung verkoopt uiteraard een grote hoeveelheid prachtige premium televisies zoals u van Samsung gewend bent, maar daarnaast hebben we ook een paar bijzondere modellen van Samsung in ons asortiment. Zo is er ‘the Frame’, die naast een televisie ook functioneert als portret of fotolijst.

Zo hoeft u nooit een zwart scherm te zien, maar kunt u bijvoorbeeld kijken naar uw favoriete vakantiefoto’s. Dan is er ook nog ‘the Serif’, die een waar kunstwerk is van zichzelf. Het scherm vormt de hoofdletter i en kan eenvoudig overal in uw huis worden neergezet, met behulp van de meegeleverde metalen poten. Kortom, er is altijd wel een Samsung televisie die bij uw wensen aansluit.

Bekijk alle televisie modellen