Bekijk resultaten

4K Ultra HD TV's

Vier keer zoveel pixels als een Full HD televisie? 4K Ultra HD televisies maken het waar. Met deze haarscherpe displays kunt u eenvoudig een thuisbioscoop creëren. Deze televisies blazen alle andere vormen van HD uit het water. Ook zijn nagenoeg alle 4K tv's smart. Dit houdt in dat u zonder extra apparaten de mogelijkheid heeft om de tv met het internet te verbinden en gebruik te maken van vele media.

Filteren

Kom langs onze showroom in Harderwijk en ervaar de kwaliteit van 4K Ultra HD TV. Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuze en staan u graag te woord bij eventuele vragen. 

Bezoek de showroom!

De mogelijkheden met Ultra HD TV's

U vraagt zich misschien af wat het nut van een 4K televisie is nu de meeste televisiezenders deze kwaliteit nog niet ondersteunen. Hoewel dit de aankomende jaren nog het geval zal zijn, zijn er veel aspecten waarbij u blij zal zijn dat u een Ultra HD televisie heeft. Zo valt er op platformen als Youtube en Netflix steeds meer te zien in 4K resolutie. De komende jaren zal dit aanbod verder uitgroeien en wordt een haarscherpe 4K televisie onmisbaar voor elke televisie fanaat.

De ideale kijkafstand bepalen

Als u een parel van een televisie in huis haalt wilt u natuurlijk het maximale uit het beeldscherm halen. De kijkafstand helpt hierbij, zodat u niet de pixels kunt zien zitten maar ook geen detail hoeft te missen. Een vuistregel voor de kijkafstand is dat u de diagonale afmeting van de televisie vermenigvuldigd met 1 tot 1.5. Bij een televisie van 65 inch bijvoorbeeld kunt u het beste 2.5 tot 4.1 meter van de televisie af kunt zitten. Uiteraard speelt uw persoonlijke voorkeur ook een belangrijke rol.

Bent u op zoek naar andere soorten televisies? neem dan een kijkje in ons volledige assortiment.

Bekijk alle televisie modellen