Spectral Just-Racks TV Meubel JRL1650T-SL - 165cm Zwart

Op zoek naar een design tv-meubel van 1.65m breed in hoogglans wit. Extra betaalbaar dankzij gebruik van zowel glas als Primeboard.  Dit Just-Racks meubel wordt gemonteerd geleverd op aluminium pootjes en is uit te breiden met de draaibare tv-beugel van Spectral.

Genoeg ruimte voor uw apparaten 

Dit tv-meubel is afgewerkt met een hoogglans wit glazen topplaat en zijkanten. Het front is uitgevoerd als klep in de kleur hoogglans wit. Als materiaal voor de klep is er gekozen voor Primeboard. Het oppervlak is bij Primeboard voorzien van een basislak, een tussenlak en een mooie hoogglans finish laklaag. De klep is aan de bovenkant voorzien van een aluminium greeplijst en laat zich openen en sluiten door middel van gasveren. Binnenin het tv-meubel zijn 3 vakken zichtbaar, standaard worden 3 glazen legplanken meegeleverd. Het tv-meubel heeft voldoende ruimte voor het plaatsen van (rand)apparatuur.  Om het geheel waterpas op de vloer te plaatsen is dit tv-meubel voorzien van in hoogte verstelbare, geborstelde aluminium pootjes van Spectral. 

Verberg uw kabels

Op het bovenblad is een ronde kabeldoorvoer zichtbaar, geschikt voor het de bekabeling van kabels en snoeren van televisie en/of randapparatuur. De optioneel beschikbare Spectral draaibare tv-beugel is hierop te bevestigen. De kabels verdwijnen hiermee volledig uit het zicht en de televisie kun je naar elke gewenste positie draaien.

Op voorraad
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen bezorgd.
1.149,00
  • Gratis verzendkosten vanaf €50,-
  • Snel en veilig betalen
  • 30 dagen retourgarantie