Bekijk resultaten

De perfecte TV beugel voor een scherpe prijs

Op deze pagina vindt u geheid een  tv beugel die geschikt is voor uw televisie. Ons assortiment bevat vele beugels met verschillende werkingen om in uw behoeften te voorzien, met bijvoorbeeld vaste, draaibare en kantelbare televisie beugels. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers via de telefoon of onze chatservice

Filteren

Op deze pagina vind u gegarandeerd een tv beugel die geschikt is voor uw tv en aan uw wensen voldoet. Zo kunt u kiezen voor een vaste of platte beugel die uw tv zo dicht mogelijk bij de muur houdt, of een extra lange beugel die hem zo ver mogelijk van de muur laat hangen. Wilt u op verschillende plekken in de ruimte altijd het scherm op u gericht hebben? Kies dan voor een kantelbare of draaibare tv beugel of een combinatie van beide. U kunt voor de zekerheid altijd checken of een beugel geschikt is voor uw televisie bij one klantenservice via de chat of telefoon.

Er zijn natuurlijk bijna oneindig verschillende televisies maar maakt u zich geen zorgen, u hoeft niet op een uitgebreide zoektocht te gaan naar een passende tv beugel. Al onze beugels ondersteunen een groot aantal verschillende televisies. Welke maat u nodig heeft kunt u bepalen door te kijken naar de VESA maat van uw televisie. Deze stelt u vast door de horizontale en verticale afstanden tussen de schroefgaten op te meten in millimeters. Dan komt u bijvoorbeeld op 100mm x 100mm. Dan kiest u voor een tv beugel met deze VESA maat.