Spectral Just-Racks TV Standaard TV600SP-KG

Met de Just-Racks tv-vloerstandaard TV600SP van Spectral, haal je een soundbar tv-stand in huis welke geschikt is voor de nieuwste generatie Smart tv's. Naast het monteren van de tv is de tv-standaard speciaal ontworpen met een soundbar-adapter om de PLAYBAR van SONOS of de HEOS BAR te monteren aan de aluminium buis om zo een strak geheel te vormen onder de televisie.

De voordelen van de Just-Racks TV600SP-KG

Dankzij het slanke design neemt de soundbar tv-standaard weinig ruimte in en is hierdoor ideaal in een hoek te plaatsen. De TV600SP-KG heeft een glossy glazen voetplaat in transparant helder glas. Om de televisie te kunnen monteren is de tv-stand uitgevoerd met een VESA-adapter welke geschikt is voor de montage televisies met een passende VESA-maatvoering. Ook aan kabelmanagement is gedacht. Door de aluminium buis kunnen alle kabels verborgen worden, en komen aan de achterzijde onderaan de buis weer naar buiten.

montage

Just-Racks TV600SP wordt als montagepakket geleverd, maar is heel eenvoudig goed te monteren. De handleiding spreekt voor zich. Voor het monteren van de televisie worden de bevestigingsschroeven in diverse maten en lengtes meegeleverd. Levering inclusief alle montage benodigdheden en montageschroeven voor het ophangen en monteren van de televisie en soundbar. TV600SP wordt geleverd als montagepakket en is met behulp van de bijgeleverde handleiding eenvoudig te monteren.

Belangrijk: controleer vooraf goed de VESA-maatvoering op uw televisie of deze geschikt is voor de Spectral Just-Racks TV600SP televisie standaard.

Dit product is niet bestelbaar
399,00
  • Gratis verzendkosten vanaf €50,-
  • Snel en veilig betalen
  • 30 dagen retourgarantie